Platsbyggd bokhylla, installation

Har du behov av en platsbyggd bokhylla? Älskar du böcker och har en stor samling som du inte vet hur du ska förvara på bästa sätt? Drömmer du om ett vackert och praktiskt utformat hemmabibliotek? Vi som arbetar på familjeföretaget Bokhyllan AB i Stockholm är specialiserade på platsbyggda bokhyllor och tack vare vår mångåriga branscherfarenhet kan vi garantera professionellt utförda arbeten vid installation av bokyllorna. Vi bygger allt från traditionella fristående bokhyllor till stora skräddarsydda hemmabibliotek.

En platsbyggd bokhylla blir en unik inredningsdetalj och är en perfekt lösning om du till exempel har ett rum med annorlunda utformning. Dina böcker visas upp på ett både funktionellt och vackert sätt i en inbyggd bokhylla från Bokhyllan AB.

Att välja och installera en platsbyggd bokhylla är ett stort projekt och medför för det mesta många funderingar och beslut. Du är varmt välkommen att kontakta oss på Bokhyllan AB! Vår kunniga personal hjälper dig gärna med rådgivning, idéer och materialförslag. Ett ytterligare alternativ är att besöka vårt inspirerande visningsrum i vilket du kan titta på alla våra modeller samt gå igenom dina ritningar tillsammans med oss.

Bokhyllan AB:s ledord är: platsbyggt, skräddarsytt och inbyggt. Vårt mål är alltid att kunden ska bli så nöjd som möjligt och att de möbler vi erbjuder ska passa perfekt. En platsbyggd eller inbyggd bokhylla från oss kan återfinnas i både hem, bibliotek och offentliga miljöer över hela Sverige.

På vår hemsida kan du se bilder på våra installationer av platsbyggd bokhylla. Ta dig gärna en titt – kanske är det där du hittar din inspiration! Vi arbetar med en mängd olika träslag och i alla tänkbara kulörer. Om du har egna förslag så tar vi gärna emot dem. Då är det bara rummets yta som sätter gränserna för vad som är möjligt när du vill installera en platsbyggd bokhylla.

Kontakta oss redan idag eller kom förbi vårt showroom så hjälper vi dig med eventuella frågor när det gäller platsbyggd bokhylla! Våra lokaler finns i Stockholm, men vi har arbetat med platsbyggda bokhyllor i hem, bibliotek och offentliga lokaler över hela Sverige.

Platsbyggd bokhylla, installation

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer info om våra bohkyllor.