Vitrinskåp

Förutom fristående och platsbyggda bokhyllor kan Bokhyllan AB även erbjuda andra skräddarsydda möbler så som vitrinskåp, bokskåp, garderober, arbetsbänkar, tv-skåp och mycket mer.

Ett dammskyddat blickfång

Bokhyllan AB erbjuder platsbyggt vitrinskåp där du kan visa upp dina favoritföremål, ditt vackraste glas eller varför inte placera dina böcker innanför glas. Den här sortens skåp kan både fungera som en förvaringsmöbel och som ett tittskåp. Om du är riktigt kreativ så är det till och med möjligt att skapa en liten utställning i ett vitrinskåp. Innehållet skyddas mot till exempel damm och oförsiktiga fingrar med hjälp av högkvalitativt glas. Vi rekommenderar att du låter oss installera belysning i ditt vitrinskåp eftersom det gör att möbeln blir ett stilfullt blickfång i rummet och gör att föremålen syns bättre.

Platsbyggd vitrinskåp

Platsbyggda möbler kan tillföra både en personlig touch och skapa bra förvaringsmöjligheter. Eftersom den här sortens möbler kan tillgodose ditt hems specifika behov är valmöjligheterna nästan oändliga. Våra vitrinskåp kan göras i alla utföranden, färger och storlekar – vi uppfyller dina drömmar om ett perfekt platsbyggt vitrinskåp! Bokhyllan AB erbjuder alltid hög kvalitet vilket gör att du kan ha glädje av din möbel i generationer.

Det finns många fördelar med att välja platsbyggt vitrinskåp. Du får till exempel en unik möbel som ingen annan har och det är ett utmärkt alternativ om du har ett rum där vanliga skåp inte passar in.  Att välja platsbyggt gör att du kan utnyttja väggens utrymme mer än om man använder sig av möbler med färdiga mått.

Kontakta oss för mer information om vitrinskåp

Bokhyllan AB har som målsättning att erbjuda platsbyggt vitrinskåp som passar dina behov och just din inredningsstil. Kontakta oss om du har funderingar och behöver rådgivning – vi har lång erfarenhet i design- och snickeribranschen och hjälper dig gärna. Låt oss ta del av dina behov och skapa en lösning som är perfekt för just dig. Vi erbjuder personlig service och produkter av högsta kvalitet.

Vitrinskåp

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer info om våra bohkyllor.