Platsbyggda garderober som förgyller rummet

Vi gör platsbyggda garderober med fokus på detaljer

Bokhyllan AB är otroligt glada över att sedan 1974 kunnat erbjuda platsbyggda installationer till hem över hela Sverige och vi är ännu stoltare över att nu kunna erbjuda skräddarsydda platsbyggda garderober till dig som kund. Vi har alltid haft ett stort fokus på detaljer och vi är noga med att arbeta med kvalitet i fokus i vår tillverkning och erbjuder allt från skräddarsydda och platsbyggda garderober till inbyggda. Tack vare vår långa erfarenhet och gedigna kunskap har vi kunnat arbeta fram ett koncept där vi inte tummar på kvalitén samtidigt som vi alltid strävar efter att alla ska ha råd med våra produkter. Idag erbjuder vi platsbyggda garderober där vi utgår utifrån dig som kund och vad du har för behov och för att inspireras är du välkommen till vårt showroom i Stockholm för att se på olika exempel som vi kan erbjuda dig. Ni kan även se några exempel i galleriet här.

Bokhyllan AB har alltid kunden i fokus

För oss har det alltid varit självklart att sätta kunden i fokus genom hela arbetsprocessen och vi har tack vare det byggt upp en stark kundbas med personer som har funnit vårt sätt att arbeta tillfredsställande. Garderoberna vi tillverkar skräddarsys, måttbeställas och genomarbetas för att inte bara bli en komponent till ett rum, utan för att bli en del av vardagen i livet. När du ska hämta kläder, lämna kläder, gå och tvätta eller när du kommer hem med det där plagget som verkligen förgyller så finns det en garderob där hemma som väntar på dig, en platsbyggd garderob som du själv varit med och utformat. Våra kunder är våra vänner och vänner ska tas om hand så om du har några som helst frågor är du välkommen att ta kontakt med oss så ska vi göra vårt allra yttersta för att hjälpa dig vidare.

Hos oss finns produkter som anpassas efter dig

Välgjorda platsbyggda garderober skapar en helt annan typ av helhetskänsla när du kliver in i ett rum och många av våra kunder upplever en betydligt mer gemytlig stämning samtidigt som att rummet inte blir mindre. Erfarenheterna av våra alla år i branschen säger att väldigt många inser nackdelarna med att lägga massa pengar på möbler som ändå kan vara hopplösa att sätta ihop. Därför ser vi på Bokhyllan AB att våra produkter kan förgylla och fylla en viktig funktion, med våra platsbyggda garderober kan vi skapa förvaring och utrymme utan att du som privatperson ska behöva lägga tid och energi på att få ihop det. Våra garderober anpassas efter dig som kund och vilket typ av ändamål du har med installationen och vi erbjuder därför hembesök för att mäta och resonera kring utförandet med dig som kund för att sedan komma med ett förslag på produkt som du kan ge synpunkter på. Det här är ett led i vårt arbete att hela tiden ha en nära kontakt med våra kunder, vi finns med från dagen du först tar kontakt med oss till dagen du enkelt kan sortera in din kläder i en ny fin platsbyggd garderob.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer info om våra bohkyllor.


    platsbyggd garderob