G.A.D

Gute Art & Design´s historia startar i slutet av 90-talet med drömmen att tillverka riktiga och hållbara möbler på det sätt som gjordes förr i tiden. Detta i en tid då marknaden gick mot billigt och massproducerat. Sagt och gjort så skapades en handfull möbler som snabbt blev succé där många modeller finns kvar även på denna sida av millennieskiftet. Snickeriet i Hemse på Gotland är fortfarande platsen där i stort sett all tillverkning sker. Materialet i möblerna består av massiv björk eller ek i högsta klassning. Hantverkskunnandet lyser genom hela produktsortimentet och kombinationen av lokala naturmaterial som lammskinn, kalksten och skånsk diabas tillsammans med glas och stål skapar harmoniska och spännande materialmöten.

Med sitt vackra formspråk och höga kvalitet har G.A.D´s möbler redan blivit eftertraktade produkter och en stilsäker nutida klassiker.

Ett av G.A.D´s vackra möbelsystem, Klinte, har växt med flera nya standardmodeller och består nu av allt från hyllor i olika höjder till skänkar, vitrinskåp, sideboards och sängbord. Du bygger enkelt din egen möbel i konfiguratorn vilken du finner i länken. Välkommen att skapa just din Klinte.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer info om våra bohkyllor.